Campercoaching

Campercoaching

‘Verandering van omgeving doet wonderen!
Je komt los uit vaste patronen en overtuigingen.
Geplaatst in een nieuwe omgeving ontstaat er ruimte om te ervaren,
inzichten te vinden en keuzes te maken.’

D’r op uit!

Yayin biedt een heel eigen manier van coaching. Campercoaching!
Campercoaching houdt in dat de coach je komt ophalen in een VW T3 camper. Terplekke beslissen we waar we heen gaan om een stevige wandeling te maken of een stuk te fietsen. Traditionele coaching sessies gebeuren vaak achter gesloten deuren in comfortabele stoelen. Dit is soms nodig en heeft dit voordelen. Maar de menselijke geest werkt en reageert anders in een open natuurlijk omgeving.
Er op uit gaan, letterlijk op pad gaan, en in beweging komen zorgt ervoor dat je echt even weg komt uit de waan van alle dag. Bewegen leidt er toe dat je ruimte krijgt in je hoofd. Inspanning leidt tot ontspanning en het weg laten stromen van negatieve energie zorgt ervoor dat er ruimte komt voor andere, positievere zaken. Het is wetenschappelijk bewezen dat je in ontspannen gemoedstoestand meer van je brein gebruikt, dan wanneer je gespannen bent. In feite houdt angst je dan in zijn ban en zit je gevangen.

Waar een wil is……

Frisse lucht, stevig door lopen of fietsen, en daardoor gemakkelijker tot de essentie komen en inzicht krijgen in waar jouw pad heen leidt, dat is wat campercoaching je te bieden heeft. Welke belemmeringen er op dat pad ook nog zijn te verwachten, je krijgt inzicht in wat er nodig is om die belemmeringen te omzeilen of ermee om te gaan en te bereiken wat je echt wilt. Dat is het idee van campercoaching. Als afsluiting nog genieten van een kop koffie of thee, de dingen nog eens op een rijtje zetten , om vervolgens thuis afgezet te worden.

Voor meer informatie kun je op mijn coaching pagina kijken.

Als je vragen hebt klik dan hier om het contactformulier in te vullen.