Loopbaancoaching

Loopbaancoaching

Ben jij toe aan verandering van baan, overweeg je een carrièreswitch of wil je anders omgaan met de situaties in je huidige werk. Daarvoor ben je bij Yayin Coaching aan het juiste adres.

Omdat je werk jou waard is

We brengen veel van onze tijd door met werken. Dan is het belangrijk dat je voor de energie die je hierin stopt, ook nieuwe energie terug krijgt. Als dit niet (meer) het geval is ontstaat er onrust, stress en de wens naar verandering. Maar voordat het roer omgaat wil je weten of de nieuwe richting die je kiest, er een is die je werkelijk op wilt gaan. Er kunnen dan twijfels zijn zoals:

– Wat is de volgende stap in mijn carrière?
– Wil ik ZZP’er worden?
– Ik ben ontslagen of krijg een outplacement, wat nu?
– Hoe haal ik meer inspiratie uit mijn huidige baan?

Resultaten van loopbaancoaching

De intensieve begeleiding van een loopbaancoach biedt je de mogelijkheid tot gesprekken en oefeningen. Dit doe ik  op een veilige, vertrouwde en no-nonsense manier. Zo ontstaat er inzicht hoe jij de dingen in jouw leven werkelijk anders wilt aanpakken. Dan kun je:

– Groeien als professional
– Inzicht krijgen in je talenten en valkuilen
– Een ongewenst gedragspatroon doorbreken
– Weten welke baan of vakgebied werkelijk bij je past
– Ontwikkelen in persoonlijk leiderschap

Het traject loopbaancoaching

Als jij deze stap wilt maken kan ik, in een vrijblijvend kennismakingsgesprek, vertellen wat je van mij kunt verwachten. Dit gesprek duurt ongeveer 60 minuten. In een volgend gesprek stellen we je coachingsvraag vast. Met deze vraag gaan we aan het werk in individuele coachingsessies. 5 tot 10 sessies, van elk 90 minuten, zijn meestal voldoende om je coachingsvraag uit te werken en je doelen te bereiken. Mochten er daarna nog andere of nieuwe coachingsvragen zijn kan er gezamenlijk een nieuw coachingscontract worden afgesloten.

Als je vragen hebt klik dan hier om het contactformulier in te vullen.