Over Maarten

Coaching

“Ik vind het prachtig om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van mensen. Ik mag dit doen in mijn werk als coach, trainer, yogadocent en als vader.”

 

Wat doe ik

In mijn coachingspraktijk deel ik mijn ervaring met diegene die een coachingsvraag heeft. Dit doe ik door verschillende methodieken en technieken te gebruiken, maar vooral mijzelf mee te nemen.
Dat betekent; betrokkenheid, rust, vertrouwdheid, no-nonsense, goed luisteren, op het juiste moment de juiste vraag stellen, veiligheid en boven alles humor!

Ik heb mezelf beter leren kennen, emoties leren herkennen en plaatsen. Daardoor hebben deze emoties minder invloed op mijn gedrag en kan ik nu weer “als volwassen” reageren op mijn omgeving“. (coachee over Maarten)

Naast mijn coaching praktijk

Ik werk als coach & trainer voor de Gemeente Rotterdam. Hier begeleid ik  professionals van de afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling (MO) in hun ontwikkeling als coach. Zelf zijn zij ook coaches of hulpverleners die werken met mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt. Ik begeleid zowel individuele trajecten, intervisiegroepen en geef trainingen. Door de jaren heen is steeds duidelijker geworden waar ik mijn persoonlijke voldoening uit haal; niet alleen uit het behalen van resultaten, maar vooral uit het mogen zien groeien van mensen en het daaraan mogen bijdragen.

Phoenix achtergrond

Na het volgen van trainingen in communicatie en coachend-leidinggeven bij oa Schouten&Nelissen, wilde ik mijzelf verder verdiepen in het coaching vak. Tijdens de 4-jarige opleiding van Phoenix Opleidingen in Utrecht heb ik veel kennis en ervaring opgedaan en ben deze met veel plezier gaan toepassen binnen mijn werk.
De wens om nog intensiever en persoonlijker te kunnen gaan coachen heeft me er toe bewogen om in 2013 Yayin Coaching op te richten. Sindsdien heb ik al vele individuele en groepstrajecten mogen begeleiden, zowel in mijn eigen praktijk als voor grote en kleine organisaties. Om mijn kennis en ervaring in begeleiding te blijven borgen volg ik verdiepingsopleidingen en neem deel aan intervisie met vakgenoten. Ik ben tevens aangesloten bij de Ethische code van Phoenix Opleidingen.

Maarten Duijvestijn (1978)

getrouwd met Ilse
vader van Lilou & Kaya
geboren avonturier
gepassioneerd fotograaf
meest op zijn gemak te midden van uitgestrekte natuur