Photo Challenge 2017

SayCheeseIV

Ik noem mijzelf graag straatfotograaf. Ik reis heel wat kilometers per week met de fiets door de randstad. Mate name Rotterdam, Delft, Rijswijk, Den Haag en de natuurgebieden van Midden-Delfland. Een camera is nooit ver buiten mijn bereik, met voorkeur voor prime Vintage lenzen op een digitale camera. De challenge om elke dag van de week een foto te maken heeft vooral te maken met het proces om een verhaal te lezen (lees: zien) in mijn directe omgeving en het in 1 beeld ‘te vangen’. Onderwerp staat vrij, hierbij laat ik mijn zintuigen los op het spel van licht en contrast.  Alle feedback op mijn foto’s is welkom, maar geen gezeur over pixels aub (-;

maandag 26-6      lens: Nikon 35mm f/1.4Ai-s

Zwart&WitLikeSnow

Dinsdag 25-4         lens: fujinon EBC 55mm f/1.8

EnoughOfThisBullshit

Maandag 24-4   lens: fujinon EBC 55mm f/1.8 + funny kids goggles

Blurred

zondag 23-4       lens: fujinon EBC 55mm f/1.8

GreenLeaves

zaterdag 22-4    lens: fujinon EBC 55mm f/1.8

CloseEncounter

vrijdag 21-4       lens: fujinon EBC 55mm f/1.8

TulipV

donderdag 20-4     lens: fujinon EBC 55mm f/1.8

BlueSkyBlue

woensdag 19-4       lens: fujinon EBC 55mm f/1.8

DelfsBlueMoo

dinsdag 18-4       lens: fujinon EBC 55mm f/1.8

AJPrins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *